Om Sensus

Specialister i tilgængelighed

Historien

Sensus er en konsulentvirksomhed med speciale i digital tilgængelighed og informationsteknologi for mennesker med særlige behov. Virksomheden blev etableret i 1987 og har siden arbejdet med rådgivning og udvikling. Sensus har siden 1995 rådgivet om, undervist i og testet for tilgængelighed og tilgængeligt webdesign. Sensus’ arbejde bygger på internationalt anerkendte standarder og retningslinjer kombineret med mange års praktisk erfaring med IT- og webbaserede systemer.

Virksomhedsprofil

Sensus arbejder indenfor tre forskellige forretningsområder:

Arbejde for Sensus?

Skal vi samarbejde om dit speciale?

Sensus vil meget gerne høre fra dig, hvis du leder efter et emne til et kandidatspeciale eller en Ph.D.-afhandling i forbindelse med din uddannelse. Kontakt os her: kontakt@sensus.dk

 

Kan du hjælpe os med at teste?

Sensus er også interesseret i at høre fra erfarne internetbrugere, som har lyst til at hjælpe med at teste digitale løsninger for tilgængelighed. Den eneste forudsætning er at du anvender en form for kompenserende teknologi (såsom skærmlæsere, forstørrelsesprogrammer, oplæsningsprogrammer og lignende), og at du er fortrolig med din teknologi og anvender den i det daglige. Aflønningen for testopgaver sker på freelancebasis ud fra, hvor mange timer du anvender på en opgave. Inden starten aftaler vi timeløn og en tidsramme.

Hvis du er interesseret i at hjælpe med at teste netsteder for tilgængelighed, så send en e-mail til job@sensus.dk og fortæl lidt om dig selv. Du må også meget gerne skrive om din erfaring på Internettet og om hvilket udstyr du anvender.

Kontakt os her: job@sensus.dk

Kontaktformular

Felter markeret med asterisk * er obligatoriske at udfylde

Navn*