Klar til den nye lov om web-tilgængelighed?


Ny lovgivning om tilgængelighed til offentlige institutioners websteder og mobilapplikationer er trådt i kraft. Få overblik over lovgivningen, tidsfrister og hvem loven vedrører.

Adgang for alle?

Op mod 20% af brugerne oplever tilgængelighedsproblemer på nettet. Med en tilgænglig løsning sikrer man adgang til store brugergrupper, der ellers ville være udelukkede, det øger søgemaskineoptimering og sender det rigtige budskab.

Rådgivning


Sensus rådgiver om webtilgængelighed, tilgængeligt webdesign og tilgængelig dokumentproduktion. Siden 1995 har Sensus hjulpet redaktører, designere og udviklere med at levere tilgængelige løsninger.

Nyheder

Nyt kursuskatalog


Sensus' kursuskataloget er opdateret med en række nye kurser.

F.eks. kurset "Tilgængelig udvikling", der er en generel introduktion til hvorledes man udvikler tilgængelige digitale løsninger. Kurset gennemgår både webudvikling og udvikling til native…

Ny standard for tilgængelighed


WCAG, de internationale retningslinjer for webtilgængelighed, er blevet opdateret. WCAG 2.1 blev den 5 juni 2018 gjort til en W3C anbefaling.

Hvad er nyt i WCAG 2.1?

WCAG 2.1 tilføjer 12 nye succeskriterier på niveau A og AA, og 5 nye succeskriterier…

Uddannelsesmateriale


Sensus har i samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen udarbejdet et undervisningsmateriale, som har til hensigt at udbrede digital tilgængelighed som fagområde på relevante danske uddannelser.

Uddannelsesmaterialet er delt op i tre specifikke fagpakker,…

Teknologiudvikling


Sensus udvikler teknologi, som understøtter uafhængighed, selvhjulpenhed og inklusion i forbindelse med uddannelse og erhverv.

Kontakt