Sensus søger ny tilgængeligheds­konsulent til vores konsulent­team

18. januar 2022

Er du motiveret af at arbejde for et mere inkluderende informationssamfund? Vil du være med til at teste og sikre tilgængeligheden i nogle af Danmarks centrale it-løsninger? Har du god forståelse for it og digitalisering? Kan du noget med kommunikation og formidling? Så er du måske Sensus’ nye tilgængelighedskonsulent!

Sensus er Danmarks førende specialister i digital tilgængelighed og inklusionsteknologi. Siden 1994 har vi rådgivet om digital tilgængelighed og udført hundredvis af formelle tilgængelighedsvurderinger. Vi underviser også i tilgængelighed, bistår udviklere med at skabe tilgængelige løsninger og deltager i standardiseringsarbejdet på området.

Stillingen

Sensus søger en ny kollega, der først og fremmest har lyst til at indgå i vores konsulentteam og arbejde med digital tilgængelighed i samarbejde med brugere af kompenserende teknologi. Gennem vores arbejde hjælper vi med at sikre, at flest mulige mennesker – også personer med handicap – kan anvende hjemmesider, apps og andre digitale løsninger.  

Digital tilgængelighed tager udgangspunkt i universelt design. Danmark og resten af EU er underlagt lovgivning på området, som kræver at eksempelvis offentlige hjemmesider opfylder kravene til tilgængelighed.

Stillingen er på fuld tid (i udgangspunktet på 37 timer om ugen).

Dine primære arbejdsopgaver som tilgængelighedskonsulent omfatter:

  • Tilgængelighedstests af websteder og mobilapplikationer
  • Præsentationer af vores ekspertvurderinger og deres resultater til et bredt udsnit af interessenter
  • Workshopfacilitering og undervisning i digital tilgængelighed
  • Understøttelse af Sensus’ kommunikationsindsats – vi byder de gode ideer og initiativ velkommen

Din profil

Hos Sensus er der rig mulighed for at være involveret i flere dele af virksomheden afhængigt af din profil. Vi byder initiativ og de gode ideer velkommen – vi er en virksomhed, hvor der ikke behøver at være langt fra idé til eksekvering.

Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din videregående uddannelse indenfor det tekniske eller samfundsvidenskabelige område, at du har teknisk flair og er glad for ny teknologi, samt at du er god til at bruge computer og smartphone. Du kan arbejde metodisk, er energisk og kan formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Vi ser gerne, at du også har interesse og flair for kommunikation og formidling. Så skal vi nok lære dig resten.

Vi leder altså efter en kollega, der

  • har interesse for handicapområdet og deler vores ambition om at nedbryde barrierer for mennesker med funktionsnedsættelser
  • har en akademisk baggrund og kan arbejde grundigt og metodisk
  • trives med en høj grad af skriftlighed og kan formulere sig både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • har flair for teknologi og formidling
  • er initiativrig og har et strategisk blik for Sensus’ udviklingsmuligheder

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes i ét samlet dokument til Managing Director, Lars Ballieu Christensen, lbc@sensus.dk senest d. 20. februar. Angiv ”Stilling – Tilgængelighedskonsulent” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilgængelighedskonsulent Ditte Marie Nielsen via mailen ditte@sensus.dk.

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge.

Sensus

Sensus er en konsulentvirksomhed med speciale i digital tilgængelighed og informationsteknologi for mennesker med særlige behov. Virksomheden blev etableret i 1987 og har siden arbejdet med rådgivning og udvikling. Sensus har siden 1995 rådgivet om, undervist i og testet for tilgængelighed og tilgængeligt webdesign. Sensus arbejde bygger på internationalt anerkendte standarder og retningslinjer kombineret med mange års praktisk erfaring med IT- og webbaserede systemer. Vores kontor ligger i Hillerød – tæt på offentlig transport.

Læs mere om vores arbejde på vores hjemmeside (https://sensus.dk/) eller tag et dyk ned i vores blog (https://sensus.dk/blogindlaeg/) og få et indblik i arbejdet med digital tilgængelighed.