Sensus søger tilgængeligheds­konsulent til vores internationale arbejde med inklusions­teknologi

7. april 2022

Er du motiveret af at arbejde for et mere inkluderende informationssamfund i hele verden? Har du god forståelse for it og digitalisering? Vil du være med til at teste og sikre tilgængeligheden i nogle af Danmarks centrale it-løsninger? Kan du noget med kommunikation og formidling? Så er du måske Sensus’ nye tilgængelighedskonsulent!

Sensus er Danmarks førende specialister i digital tilgængelighed og inklusionsteknologi.

Vores inklusionsteknologi er i dag en central del af uddannelsesinstitutioner i hele verden. Gennem vores arbejde hjælper vi med at sikre, at flest mulige mennesker – også personer med handicap – kan gennemføre en uddannelse og at universiteterne har den bedste teknologi til rådighed.

Sensus har siden 1994 ligeledes rådgivet om digital tilgængelighed og udført hundredvis af formelle tilgængelighedsvurderinger. Vi underviser også i tilgængelighed, bistår udviklere med at skabe tilgængelige løsninger og deltager i standardiseringsarbejdet på området.  

Stillingen

Sensus søger en ny kollega, der dels har lyst til at indgå i vores arbejde med udbredelsen af inklusionsteknologi i hele verden. Det indbefatter bl.a. kommunikationsopgaver, vedligehold af vores websites, forretningsudvikling, deltagelse i konferencer, kontakt med vores eksisterende kunder og præsentationer af vores service. Vi drømmer om at kunne nå endnu flere uddannelsesinstitutioner.

Herudover vil du blive en del af vores konsulentteam og arbejde med digital tilgængelighed og test af websites i samarbejde med brugere af kompenserende teknologi.

Stillingen er på fuld tid.

Dine arbejdsopgaver som tilgængelighedskonsulent kan omfatte:

 • Kommunikation af SensusAccess (f.eks. gennem nyhedsbreve og SoMe)
 • Organisere og opfriske vores materialer guides, brochurer
 • Vedligehold af vores websites (WordPress)
 • Forretningsudvikling af SensusAccess
 • Tilgængelighedstests af websteder og mobilapplikationer
 • Præsentationer af vores ekspertvurderinger og deres resultater til et bredt udsnit af interessenter
 • Facilitering af workshops og undervisning i digital tilgængelighed
 • Understøttelse af Sensus’ generelle kommunikationsindsats

Din profil

Hos Sensus vil du få lov til at være involveret i flere dele af virksomheden. Vi byder initiativ og de gode ideer velkommen – vi er en virksomhed, hvor der ikke behøver at være langt fra idé til eksekvering.

Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din videregående uddannelse indenfor det tekniske eller samfundsvidenskabelige område, at du har teknisk flair, kan lide at arbejde strategisk og er en skarp formidler på både dansk og engelsk. Du kan arbejde metodisk, er energisk og er skarp, når det kommer til eksekvering. Så skal vi nok lære dig resten.

Vi leder altså efter en kollega, der

 • er initiativrig, eksekverende og har et strategisk blik for Sensus’ udviklingsmuligheder
 • har interesse for handicapområdet og deler vores ambition om at nedbryde barrierer for mennesker med funktionsnedsættelser i hele verden
 • har en akademisk baggrund og kan arbejde grundigt og metodisk
 • har flair for teknologi og formidling
 • kan arbejde selvstændigt, men også i team

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes i ét samlet dokument til Lars Ballieu Christensen (lars@sensus.dk) senest 20. maj 2022. Angiv ”Stilling – Tilgængelighedskonsulent” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tanja Stevns via mail på tanja@sensus.dk.

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge.

Sensus

Sensus er en konsulentvirksomhed med speciale i digital tilgængelighed og informationsteknologi for mennesker med særlige behov. Virksomheden blev etableret i 1987 og har siden arbejdet med rådgivning og udvikling. Sensus har siden 1995 rådgivet om, undervist i og testet for tilgængelighed og tilgængeligt webdesign. Sensus arbejde bygger på internationalt anerkendte standarder og retningslinjer kombineret med mange års praktisk erfaring med IT- og webbaserede systemer. Vores kontor ligger i Hillerød – tæt på offentlig transport.

Læs mere om vores arbejde på vores hjemmeside (https://sensus.dk/) eller tag et dyk ned i vores blog (https://sensus.dk/blogindlaeg/) og få et indblik i arbejdet med digital tilgængelighed.