Nyheder

Sensus søger medarbejder

Studentermedarbejder/trainee til Sensus

Sensus søger en studentermedarbejder eller trainee, der har lyst til at arbejde med digital tilgængelighed. Har du lyst til at hjælpe med at sikre, at flest mulige mennesker – også personer med handicap – kan anvende hjemmesider, apps og andre digitale løsninger, så er jobbet måske noget for dig.

Digital tilgængelighed handler om at flest mulige mennesker i flest mulige situationer og fra flest mulige platforme kan anvende digitale løsninger. Danmark og resten af EU fik for nylig lovgivning på området, som kræver at eksempelvis offentlige hjemmesider opfylder kravene til tilgængelighed.

Sensus er Danmarks førende specialister i digital tilgængelighed. Siden 1994 har vi rådgivet om digital tilgængelighed og udført i hundredevis af formelle tilgængelighedsvurderinger. Vi underviser også i tilgængelighed, bistår udviklere med at skabe tilgængelige løsninger og deltager i standardiseringsarbejdet på området. Vi ligger i Hillerød, tæt på offentlig transport.

Vi forestiller os, at du er i gang med eller netop har afsluttet din uddannelse, at du har teknisk flair, er god til at bruge din computer og smartphone, at du er metodisk og at du interesserer dig for samspillet mellem mennesker og maskiner. Det vil være en fordel hvis du kender til udvikling af hjemmesider og apps. Så skal vi nok lære dig resten.

Interesseret? Så send en motiveret ansøgning bilagt uddannelsespapirer til Lars Ballieu Christensen på lars@sensus.dk

Kontakt